تلفن تماس: 021-45863
اطلاعیــه شماره 3381

اهداء تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا به شرکت شبکه بادران

سه شنبه، 25 آبان ماه 1400

دومین دوره جشنواره ملی سلامت غذا روز دوشنبه 24 آبان ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی با اهداء تندیس زرین به شرکت شبکه بادران و سایر تولیدکنندگان برتر برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی روابط عمومی شبکه بادران؛ در ابتدای این جشنواره دکتر عزیزی، ریاست انجمن و مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، ضمن خیرمقدم به حاضرین در سالن خاطرنشان کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا این جشنواره با تأخیری دوساله برگزار شد و امیدوارم که مطالبی کاربردی و کلیدی با حضور عزیزان انجمن علوم صنایع غذایی ایران و اداره فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی مطرح شود و در آینده‌ای نزدیک دوباره همگی شاهد برگزاری چنین جشنواره‌ای باشیم. هدف ما در چنین جلساتی بیشتر سر و سامان دادن به مراکز عرضه غیرکارخانه‌ای است، چون در بخش کارخانه‌ای فعالیت‌های بسیار خوب و قابل قبولی صورت گرفته است. معتقدم که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است و غذا و نوشیدنی مناسب می‌تواند به خوبی مقابل بسیاری از هزینه‌های اضافی را از جامعه بگیرد و این مهم بیشتر بر عهده تولیدکنندگان است که امیدوارم بتوانیم با وجود شرایط سخت تحریم این رفورم اقتصادی را با اصلاحات در تأمین ارز، صادرات، واردات و تولید بهتر مدیریت شود.
دکتر عزیزی در پایان تصریح کرد: در کشور حدود 2500 کارخانه(بیشتر از 10 کارگر) داریم که این‌ها به میزان زیادی در سال تولید دارند که مبلغ قابل توجهی است، چون هم می‌توانند نیازهای داخل را رفع کنند و هم در بخش صادرات نیز فعال باشند. امیدوارم که در آینده شاهد شکوفایی بیشتر صنایع غذایی کشور باشیم و ما نیز آماده ارائه مشاوره به تولیدکنندگان هستیم.
در ادامه جشنواره مهندس شافعی نیا، دبیر انجمن صنایع غذایی با بیان این‌که صنعتگران غذایی در خط مقدم سلامت هستند، گفت: تولیدکنندگان غذایی کشور با وجود مشکلات متعدد همچنان با انگیزه در حال فعالیت هستند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از این تلاشگران تقدیر کنیم. واقعیت این است که امنیت غذایی تنها شامل کمیت و کیفیت نمی‌شود، بلکه بهداشت غذایی یکی از ارکان مهم محسوب می‌شود که اگر رعایت نشود هزینه‌های زیادی باید در مسیر سلامت جامعه صرف شود. در واقع سلامت غذا یعنی سلامت جامعه و حالا که مردم با مشکلات اقتصادی روبرو هستند، باید با غذای سالم هزینه‌های آن‌ها را به حداقل رساند.
اما دکتر زهرا عبدالهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه، به عنوان سخنران بعدی در جایگاه قرار گرفت و در حوزه‌های نقش تغذیه در سلامت، عوامل خطر غذایی، روند بیماری‌های غیرواگیر در ایران، بار اقتصادی بیماری‌های غیرواگیر، رتبه‌بندی 10 عامل خطر در کشور، ارائه الگوی مصرف عوامل تغذیه‌ای و شیوع اضافه‌وزن، دیابت و مصرف شکر و نمک موضوعات قابل توجهی را برای حاضرین در جشنواره مطرح نمود.
دکتر پریانی، نماینده دفتر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت نیز خیلی کوتاه در جایگاه سخنران قرار گرفت و متذکر شد: صنایع غذایی کشور جایگاه بسیار مهمی در کاهش هزینه‌های سلامت جامعه دارند و در ضمن می‌توانند در امر اشتغال‌زایی نیز نقش مهمی را ایفاء نمایند. سلامت جامعه دارای یکسری پیش نیاز است که یکی از آن‌ها همین اشتغال محسوب می‌شود، چون اگر مردم درآمدی نداشته باشند، بدون تردید قادر به تهیه غذای سالم و مفید هم نخواهند بود، به همین دلیل صنایع غذایی شریک نظام سلامت در کشور است. وی ادامه داد: مهم‌ترین دلیل بیماری‌های غیرواگیر، عوامل تغذیه‌ای است و رژیم غذایی ناسالم( پرخوری و پرکالری) موجب افزایش چاقی و بروز بیماری‌های غیرواگیر می‌شوند.
دومین دوره جشنواره ملی سلامت غذا با معرفی محصول یکی از تولیدکنندگان حاضر در سالن همایش‌ها ادامه پیدا کرد و در نهایت دکتر فاطمه اسفرجانی، نماینده انیستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور پیرامون استراتژی‌های کاهش نمک و چربی در زنجیره غذایی ایران موضوعاتی را مطرح کرد و در پایان تمامی سخنرانان و تولیدکنندگان بیانیه دومین دوره جشنواره ملی سلامت را امضاء کردند.
در پایان مراسم اهداء تندیس زرین دومین دوره  جشنواره ملی سلامت غذا به شرکت شبکه بادران و تعدادی دیگر از تولیدکنندگان برتر صنایع غذایی صورت گرفت که به شدت مورد تشویق حاضرین در سالن قرار گرفتند.

اهداء تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا به شرکت شبکه بادراناهداء تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا به شرکت شبکه بادراناهداء تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا به شرکت شبکه بادراناهداء تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا به شرکت شبکه بادراناهداء تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا به شرکت شبکه بادراناهداء تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا به شرکت شبکه بادراناهداء تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا به شرکت شبکه بادران