تلفن تماس: 021-45863
اطلاعیــه شماره 2216

تحقیقات دانشگاه لاتویا درباره کامبوچا!

چهارشنبه، 14 اسفند ماه 1398

  
این روزها که صحبت مواد غذایی ارگانیک داغ شده، نوشیدنی کامبوچا سر زبان‌ها افتاده است. اما کامبوچا چیست ؟ کامبوچا یک نوشیدنی تخمیر شده است که حاوی چای سیاه و قند ( از منابع متفاوتی نظیر نی‌شکر، میوه یا عسل ) است و به عنوان یک غذای پروبیوتیک کاربردی استفاده می‌شود.
به گزارش مرکز رسانه و اطلاع رسانی شبکه بادران، بعد از تخمیر، کامبوچا به صورت کربن در می‌آید و حاوی سرکه، ویتامین هایB، آنزیم‌ها، پروبیوتیک‌ها و غلظت بالای اسید ( استیک، گلوکونیک و لاکتیک ) می‌شود. این باکتری‌ها به عنوان “باکتری تولید کننده سلولز” شناخته می‌شوند، به این معنی که سلولز تولید می‌کنند و به عنوان یک سپر برای سلول‌ها عمل می‌کنند.
حالا این نوشیدنی چه خاصیتی دارد؟ تحقیقات دانشگاه لاتویا سال 2014 تحقیقات مفصلی در این باره انجام داده است که به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • کمک به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها
شواهد بسیاری تایید کرده‌اند که کامبوچا حاوی آنتی اکسیدان‌های قوی است و می‌تواند به سم زدایی بدن و محافظت از آن در برابر بیماری‌ها کمک کند. در ارتباط با این قدرت مبارزه با بیماری، این آنتی اکسیدان‌ها به کاهش التهاب کمک می‌کنند.
این کاهش التهاب و کیفیت سم زدایی بدن، احتمالاً یکی از دلایلی است که کامبوچا ، به طور بالقوه خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.
یکی از دلایل کاهش خطر ابتلا به سرطان، این است که این آنتی اکسیدان‌ها باعث کاهش استرس اکسیداتیو می‌شوند که می‌توانند به سلول‌ها و حتیDNA آسیب برسانند. قرار گرفتن در معرض غذاهای فرآوری شده و مواد شیمیایی موجود در محیط زندگی شما، می توانند به این استرس منجر شوند که شما را به سمت التهاب مزمن می‌برند.
در حالی که چای سیاه معمولی حاوی آنتی اکسیدان‌ها است، تحقیقات نشان می‌دهد که فرآیند تخمیر کامبوچا، آنتی اکسیدان‌هایی را ایجاد می‌کند که در چای سیاه معمولی وجود ندارد، نظیر اسید گلوکاریک.
کامبوچا ممکن است بر فعالیت دو آنتی اکسیدان شناخته شده به نام گلوتاتین پراکسیداز و کاتالاز تاثیر بگذارد. هم‌چنین در دسامبر 2016 کشف شد که ایزوهامنتین، یک متابولیت کورستین است. کورستین با خواص ضد سرطانی طولانی مدت و عظیم همراه است.
تحقیقات دانشگاه لاتویا در سال 2014 نشان می دهد که نوشیدن چای کامبوچا می‌تواند برای بسیاری از عفونت‌ها و بیماری‌ها مفید باشد؛ به دلیل این چهار ویژگی اصلی:ضد اکسایش، سم زدایی، افزایش انرژی و ارتقا ایمنی ضعیف.
2-حمایت از سلامت روده
به طور طبیعی، قدرت آنتی اکسیدانی این چای باستانی، خنثی کردن آسیب رادیکال‌های آزاد است. رادیکال‌های آزاد باعث ایجاد ضعف در دستگاه گوارش می‌شوند. با این حال، کامبوچا به دلیل برخورداری از سطح بالای اسیدهای مفید، پروبیوتیک‌ها، آمینو اسیدها و آنزیم‌ها از هضم غذا پشتیبانی می‌کند.برخی از تحقیقات نشان داده است که کامبوچا توانایی پیشگیری و درمان زخم معده را نیز دارد.
هم‌چنین کامبوچا می‌تواند در درمان عفونت قارچی کاندیدا در داخل روده از طریق جمع کردن باکتری‌های مفید، کاندیدا را از بین ببرد و به بازسازی تعادل به دستگاه گوارش کمک می‌کند.
اگرچه کامبوچا حاوی باکتری است، اما این باکتری‌ها، باکتری‌های مضر پاتوژن نیستند؛ در عوض آن‌ها از انواع مفید باکتری ( آپاتوژن‌ها ) هستند که با باکتری‌های پاتوژن بد در روده و دستگاه گوارش رقابت می‌کنند.